Marin Condescu, manager general la FC Universitatea Craiova

Fostul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a devenit, joi seara, manager general la FC Universitatea Craiova, el declarând că a semnat o înţelegere în acest sens cu patronul grupării, Adrian Mititelu.

578 afișări
Imaginea articolului Marin Condescu, manager general la FC Universitatea Craiova

Marin Condescu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Condescu a afirmat că, în noua postură, va face echipă cu Emil Săndoi, obiectivul fiind acela de a promova FC Universitatea în Liga I, nefiind exclus ca în lot să fie aduşi jucători de la Pandurii care doresc să i se alăture.

"Am ajuns la o înţelegere cu domnul Adrian Mititelu şi pornim împreună într-un proiect menit să reclădească Universitatea Craiova, o echipă pe care amândoi am iubit-o. Ni se alătură şi Emil Săndoi din această seară şi oricine doreşte este aşteptat alături. Avem obiectiv promovarea în Liga I, după care, desigur că aspirăm la mai mult", a precizat Marin Condescu.

Potrivit site-ului oficial al FC Universitatea Craiova, Marin Condescu va îndeplini funcţia de manager general pe o perioadă de trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici