Marius Niculae: Sezonul viitor ne gândim la revanşă

Atacantul dinamovist Marius Niculae spune că echipa sa vrea revanşa în sezonul viitor, nefiind mulţumit de locul şase ocupat la finalul ediţiei trecute a Ligii I, pe care îl consideră neonorant pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

11 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae: Sezonul viitor ne gândim la revanşă

Marius Niculae: Sezonul viitor ne gândim la revanşă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ne gândim la revanşă în noul sezon pentru că locul ocupat anul trecut nu e onorant pentru Dinamo. De la locul doi în jos este de neacceptat, e un eşec. Sperăm ca anul ăsta să câştigăm campionatul şi cupa, aceleaşi obiective ca în fiecare an. Trebuie să învăţăm din greşeli. Dacă domnul Piţurcă va semna cu Steaua va fi foarte greu, pentru că îl cunosc bine. Steaua va fi un candidat sigur la titlu. Vor fi însă 4 sau 5 echipe care se vor bate la tiltu, cele care vor investi bani în transferuri. Una e CFR Cluj, campioana, a doua Unirea Urziceni, care joacă în Liga Campionilor şi apoi restul Dinamo, Steaua, Rapid şi altele", a spus Niculae la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, unde lotul echipei Dinamo a efectuat, marţi dimineaţa, vizita medicală.

Atacantul dinamovist e convins că echipa sa va avea de câştigat din meciurile pe care le va disputa în Liga Europa în această vară: "E un lucru bun că vom juca în Europa League. Dacă ne vom califica în grupe vom întâlni echipe care pot juca oricând în Liga Campionilor. Este o experienţă pentru noi pentru că ne gândim ca într-un final să jucăm şi noi în grupele Champions League. E adevărat că premiile de joc de anul trecut de la Liberec, nu le-am văzut nici până azi, dar important e că am făcut istorie şi contează mai mult decât banii pe care ar fi trebuit să-i primim. Nu mai sperăm să-i primim".

Tot marţi a efectuat vizita medicală la INMS şi portarul echipei Steaua, columbianul Robinson Zapata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici