Marius Niculae: Sperăm să cucerim măcar un trofeu anul acesta

Jucătorul formaţiei FC Dinamo, Marius Niculae, a declarat, miercuri, că speră ca în acest an echipa sa să cucerească măcar unul dintre cele două trofee, Cupa României sau titlul de campioană al Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae: Sperăm să cucerim măcar un trofeu anul acesta

Marius Niculae: Sperăm să cucerim măcar un trofeu anul acesta (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Deşi am primit un program de la preparatorul fizic, noi mai facem şi altceva. Ştim ce ne aşteaptă când vom începe pregătirile cu domnul Andone. Acum se relaxează în vacanţă, ca să aibă bateriile încărcate pentru când va veni. Noi sperăm ca 2011 să fie un an mult mai bun, pentru că sfârşitul lui 2010 ne-a prins pe locul şase. Ăsta este un loc ruşinos pentru Dinamo. Sperăm să cucerim măcar un trofeu. Îl aşteptăm pe nea Ando să vină să ne pună la treabă, pentru că locul şase este ruşinos. Va trebui să strângem din dinţi şi să ducem Dinamo acolo unde îi e locul", a spus Niculae.

Atacantul a mai afirmat că în privinţa greutăţii nu-şi face probleme: "Cu greutatea stau bine. 1.000 de euro un kilogram în plus? Păi şi dacă vin în minus înseamnă că trebuie să-mi dea clubul, nu? Mai slăbim dacă e nevoie".

Marius Niculae şi foştii jucători dinamovişti Claudiu Niculescu, Florin Matache şi Vlad Munteanu au jucat fotbal-tenis, miercuri, în sala de judo din cadrul complexului sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici