Marius Şumudică, despre Alibec: Dacă va mai pierde un an e tragic pentru cariera lui

Marius Şumudică a anunţat că două cluburi din Turcia au avut reprezentanţi la meciul din Liga 1 Betano, FCSB - Astra, 1-0, pentru a-l urmări pe Denis Alibec, dar atacantul giurgiuvenilor a avut o evoluţie ştearsă.

171 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, despre Alibec: Dacă va mai pierde un an e tragic pentru cariera lui

Marius Şumudică, despre Alibec: Dacă va mai pierde un an e tragic pentru cariera lui

"Alibec a jucat foarte slab din punctul meu de vedere. Nu mă aşteptam la Denis să joace atât de slab. Îmi pare rău pentru el. Chiar au fost două cluburi din Turcia să îl vadă la acest joc. Unii dintre ei m-au sunat şi eu le-am rezolvat şederea în România să vină să îl vadă.

Încerc să îmi ajut foştii colegi, eu aşa am fost tot timpul, recunoscător pentru ce au făcut pentru mine cât mi-au fost jucători, dar din păcate au fost dezamăgiţi. Nu este sută la sută, a avut probleme medicale şi nu a ajuns să fie 100% fizic, mental. Sper ca în finala Cupei când vor veni mai multe cluburi să îl vadă. E şansa lui, a ajuns la o maturitate fotbalistică şi trebuie să facă pasul. Dacă va mai pierde un an e tragic pentru cariera lui.

Era vorba de o echipă bună, o echipă care se bate la cupele europene. Nu are rost să comentăm acum pentru că nu s-a concretizat nimic, dar în continuare îl vor urmări", a spus Marius Şumudică.

După meciul cu FCSB, Alibec spunea: "Părerea mea e că nu meritam să pierdem, cred că un egal era ok. Aşa a fost să fie, ei au marcat, iar noi am ratat. Nu am fost ok fizic, dar asta nu e o scuză. Însă ei nu meritau să câştige". Atacantul are şansa de a câştiga Cupa României alături de Astra, în finală urmând a întâlni Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici