Marius Şumudică, înainte de derby-ul campionatului: Presiunea este pe Steaua şi nu pe Astra. Veţi vedea o echipă super motivată

Antrenorul liderului Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat într-o conferinţă de presă că echipa sa este pregătită pentru marele meci cu Steaua, de sâmbătă seara, din etapa a şaptea din play-off-ul Ligii I. Mai mult, tehnicianul este mulţumit de delegarea arbitrului Cristi Balaj, scrie ProSport.

420 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, înainte de derby-ul campionatului: Presiunea este pe Steaua şi nu pe Astra. Veţi vedea o echipă super motivată

Marius Şumudică, înainte de derby-ul campionatului: Presiunea este pe Steaua şi nu pe Astra. Veţi vedea o echipă super motivată

Marius Şumudică spune că presiunea nu este pe elevii săi, ci pe fotbaliştii campioanei ultimelor trei sezoane, al căror obiectiv e calificarea în grupele Ligii Campionilor în sezonul trecut. Atmofera din lotul liderului Ligii I e obişnuită, iar Alibec şi compania respectă ritualurile de dinaintea unui meci obişnuit.

"Steaua are totul de pierdut, nu noi. Nu simt presiune. Tot tenis de picior jucăm în cabină înainte de antrenament. Am rămas la fel. Orice s-ar întâmpla, îmi felicit echipa că a ajuns până aici. Pentru mine şi pentru jucători obiectivul e să terminăm în primele trei. Matematic, suntem peste 90% siguri că l-am îndeplinit. Mâine veţi vedea o echipă super motivată. Dacă pierdem, dăm mâna cu adversarii şi merge mmai departe", a spus Şumudică.

Cristian Balaj va arbitra meciul care poate decide câştigătoarea titlului, iar tehnicianul Marius Şumudică nu are nicio problemă cu centralul din Baia Mare.

"Când am zis despre Colţescu că va fi delegat la meciul cu Pandurii a fost o coincidenţă. Ce informaţii să am eu? Balaj e unul dintre cei mai buni arbitri români, cred că el va fi la centru. N-am avut niciodată probleme cu el, l-am respectat şi l-am apreciat, chiar dacă m-a eliminat când eram la alte echipe", a declarat antrenorul Astrei.

Întrebat despre preţurile mari fixate de giurgiuveni pentru acest meci, 100 de lei pentru fiecare bilet, antrenorul Marius Şumudică a evitat să comenteze subiectul, dar spune că nu va avea nevoie de bodyguarzi pentru a sta departe de ura steliştilor din tribune.

"Ai mei sunt mai slabi. Dacă sunt slabi, ne mulţumim cu locul doi sau trei. Dacă vom câştiga şi cu Steaua, trebuie să-i întrebaţi pe ei mai multe, nu pe noi. Nu lucrez la contabilitate, nu ştiu câte bilete s-au vândut. Cei din conducere stabilesc preţurile, nu eu. Nu mă pricep la bugete. Dacă mă pricepeam eram manager general. Nu avem nevoie de bodyguarzi aici. Nu e Bronx, suntem la Giurgiu. Nu mi-aş permite să trimit pe nimeni nicăieri şi nu am prieteni de genul acesta. Am înţeles că Reghecampf a fost condus de bodyguarzi până la bancă la Giurgiu", a mai spus antrenorul liderului Ligii I.

Partida dintre Astra Giurgiu şi Steaua Bucureşti se joacă, sâmbătă, de la ora 20:30, la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici