Meci amical Real Madrid - Millonarios în semn de omagiu pentru Alfredo di Stefano

Real Madrid şi echipa columbiană Millonarios se vor întâlni în meci amical în august, în capitala Spaniei, întâlnire programată ca omagiu pentru fostul jucător şi antrenor argentinian Alfredo di Stefano.

268 afișări
Imaginea articolului Meci amical Real Madrid - Millonarios în semn de omagiu pentru Alfredo di Stefano

Alfredo di Stefano (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Di Stefano a evoluat timp de patru sezoane (1949-1953) la Millonarios, reuşind să câştige patru titluri naţionale şi marcând 90 de goluri în 101 meciuri. Argentinianul, care are 85 de ani şi este preşedinte de onoare la Real Madrid, a venit apoi la clubul spaniol pentru 11 sezoane.

Data exactă a întâlnirii va fi stabilită în martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici