Meciul de deschidere al Cupei Mondiale va fi arbitrat de Ravshan Irmatov, din Uzbekistan

Ravshan Irmatov, din Uzbekistan, reprezentantul Confederaţiei Asiatice (AFC), a fost desemnat, sâmbătă, arbitrul meciului de deschidere al Cupei Mondiale, din 11 iunie, de la Johannesburg, dintre Africa de Sud şi Mexic, a anunţat FIFA.

81 afișări
Imaginea articolului Meciul de deschidere al Cupei Mondiale va fi arbitrat de Ravshan Irmatov, din Uzbekistan

Meciul de deschidere al Cupei Mondiale va fi arbitrat de Ravshan Irmatov, din Uzbekistan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Arbitru internaţional din 2003, Irmatov este singurul uzbek ce a oficiat vreodată la un turneu final al FIFA, la toate categoriile. El a fost desemnat cel mai bun arbitru din Asia, în 2008 şi 2009.

Irmatov a mai arbitrat la ediţii ale Campionatelor Mondiale under-17 şi under-20, dar şi la Campionatul Mondial al Cluburilor, din 2008, din Japonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici