Meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948, oprit definitv din cauza scandărilor xenofobe

  • Meciul Sepsi OSK - U Craiova 1948, din etapa a 23-a a Ligii 1, a fost întrerupt în minutul 26 de arbitrul Andrei Chivulete, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oaspeţilor.
  • Acesta fluierat finalul meciului şi a trimis fotbaliştii la vestiare.
969 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948, oprit definitv din cauza scandărilor xenofobe

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Meciul din Superligă, jucat duminică după-amiază la Sfântu Gheorghe între Sepsi OSK şi U Craiova 1948 a fost suspendat definitiv, după ce galeria oaspete a proliferat scandări xenofobe.

După o primă parte de meci, în care cele două echipe s-au tatonat reciproc, la scorul de 0-0, în minutul 26, arbitrul Andrei Chivulete a întrerupt partida şi a trimis echipele la vestiare pentru 10 minute.

Suporterii oltenilor, veniţi de la Craiova, au continuat cu acelaşi scandări şi după ce jucătorii au revenit de la vestiare, situaţie în care partida a fost suspendată definitiv.

Conform regulamentului FRF, meciul ar trebui să fie câştigat de gazde cu 3-0, la „masa verde”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici