Medalie de aur pentru judoka Carmen Bogdan la Cupa Mondială de la Tallin

Sportiva Carmen Bogdan a cucerit, sâmbătă, medalia de aur la categoria 48 de kilograme, în cadrul etapei de Cupă Mondială de la Tallin (Estonia).

39 afișări

În grupa D a categoriei 48 de kilograme, Carmen Bogdan a bifat două victorii, în faţa irlandezei Lisa Kearney şi a sportivei israeliene Roni Schwartz, după care în semifinale s-a impus în faţa rusoaicei Lidmila Bogdanova. În ultimul act, judoka antrenată de Florin Bercean a învins o altă rusoaică, pe Nataliya Kondrateva, prin ippon, trecându-şi în cont medalia de aur, după ce week-end-ul trecut a câştigat-o pe cea de argint în lupta cu Alina Dumitru, la etapa de Cupă Mondială de la Bucureşti.

Tot la 48 de kilograme a mai concurat şi Violeta Dumitru, care a fost eliminată în primul tur chiar de adversara lui Carmen Bogdan din finală.

La 52 de kilograme, Andreea Cătună şi Monica Ungureanu au ajuns în recalificări, dar au fost eliminate de Aynur Samat (Turcia), respectiv Majlinda Kelmendi (Albania), ratând lupta pentru medaliile de bronz.

Andreea Chiţu a fost eliminată din primul tur la categoria 57 de kilograme, în timp ce medaliata cu aur de la Bucureşti, Corina Căprioriu, a ratat finala, urmând a lupta, tot sâmbătă, pentru medalia de bronz, cu Automne Pavia (Franţa).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici