Medvedev şi Kyrgios se retrag de la Washington Open din cauza accidentărilor

Daniil Medvedev, numărul trei mondial, şi australianul Nick Kyrgios s-au retras din turneul de pregătire pentru US Open de la Washington, din cauza unor accidentări, au anunţat organizatorii.

110 afișări
Imaginea articolului Medvedev şi Kyrgios se retrag de la Washington Open din cauza accidentărilor

Medvedev şi Kyrgios se retrag de la Washington Open din cauza accidentărilor

Medvedev, care a câştigat US Open în 2021, are cinci titluri în acest an, cu triumfuri la Rotterdam, Doha, Dubai, Miami şi Roma. Rusul în vârstă de 27 de ani a ajuns în semifinalele de la Wimbledon la începutul acestei luni, pierzând în faţa viitorului campion Carlos Alcaraz.

Kyrgios, campionul în exerciţiu de la Washington, a ratat toate turneele de Grand Slam din acest an din cauza unor accidentări la genunchi, picior şi încheietura mâinii. El a intrat o singură dată pe teren, pierzând în două seturi la Stuttgart Open în iunie.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a câştigat titlul de la Washington şi în 2019, după ce l-a învins pe Medvedev în finală.

Turneul din acest an se desfăşoară între 31 iulie şi 6 august.

Japonezul Kei Nishikori, francezul Gael Monfils şi sud-africanul Kevin Anderson au primit wildcard-uri pentru turneul ATP 500, au anunţat organizatorii.

Pe tabloul feminin, fostul număr trei mondial, Elina Svitolina, şi campioana de la US Open 2019, Bianca Andreescu, conduc lista de wildcard-uri.

Ucraineanca Svitolina, în vârstă de 28 de ani, a revenit la tenis în aprilie, după ce a născut-o pe fiica sa Skai, în octombrie anul trecut, şi a ajuns pe locul 27 mondial după ce a atins sferturile de finală la Roland Garros şi semifinalele de la Wimbledon.

Americanca Sofia Kenin, care a câştigat Openul Australiei în 2020, şi compatrioata Danielle Collins, vicecampioană anul acesta la Melbourne, sunt celelalte participante cu wildcard.

Openul Statelor Unite începe pe 28 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici