Mesajul afişat de suporterii lui Partizan la mai puţin de 24 de ore de la incidentele de la meciul România - Kosovo

  • Primele reacţii din Serbia după evenimentele de seara trecută de la meciul România- Kosovo de pe Arena Naţională.
  • Fanii lui Partizan au afişat un banner vopsit în culorile României prin care multumesc fanilor români.
15436 afișări
Imaginea articolului Mesajul afişat de suporterii lui Partizan la mai puţin de 24 de ore de la incidentele de la meciul România - Kosovo

Mesajul afişat de suporterii lui Partizan / Foto: Butasport

Meciul de fotbal România-Kosovo, de marţi seara, a fost întrerupt timp de 40 de minute după ce gruparea de suporteri români „Uniţi Sub Tricolor” a arborat la peluză un banner inscripţionat cu mesajul „Kosovo e Serbia”.

Mesajul ultraşilor români pare să fie primit bine în Serbia. Astăzi la meciul de baschet al celor de la Partizan Belgrad, una dintre cele mai bune patru echipe din Europa sezonul trecut, a fost afişat un banner vopsit în tricolor.

"Vă mulţumesc fraţilor", a fost scris pe bannerul afişat de suporterii sârbi.

Meciul de bachet al celor de la Partizan împotriva celor de la Fuenlabrada s-a jucat în aer liber în Tasmajdan Park din Belgrad.

Şi presa sârbă a comentat incidentele de aseară.

Publicaţia Novosti a titrat: „Scandal! Meciul din preliminariile EURO 2024 a fost întrerupt din cauza bannerului ‘Kosovo e Serbia!’”.

„Când a apărut bannerul ‘Kosovo e Serbia’, jucătorii aşa-zisului stat au ieşit de pe teren şi au fugit la vestiare”, a dăugat publicaţia.

„Un scandal incredibil s-a întâmplat în Bucureşti, pe Arena Naţională. După afişarea bannerului şi scandările „Kosovo e Serbia”, jucătorii echipei oaspete nu au mai vrut să joace. România nu recunoaşte aşa-zisul stat Kosovo şi este foarte clară în această privinţă. Cei din Kosovo le-au considerat scandări xenofobe şi de aceea nu au mai vrut să continue”, au notat cei de la Blic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici