Mesajul lui Beckenbauer pentru Muhammad Ali: Şi la 70 de ani rămâi cel mai mare

Fosta glorie a fotbalului german Franz Beckenbauer i-a transmis un mesaj lui Muhammad Ali, în ziua aniversării fostului pugilist, în care îi spune că, "deşi împlineşte 70 de ani, rămâne «The Greatest» - cel mai mare".

98 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Beckenbauer pentru Muhammad Ali: Şi la 70 de ani rămâi cel mai mare

Franz Beckenbauer (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Ai fost singurul sportiv pentru care m-am trezit noaptea", a scris Beckenbauer în cotidianul Bild, în care a reamintit de prima întâlnire cu Ali, în 1977 la New York, a doua zi după meciul pugilistului cu Earnie Shavers la Madison Square Garden.

"Eşti cel mai mare, nu doar pentru meciurile memorabile cu Joe Frazier şi George Foreman, ci şi pentru că ai acceptat cu capul sus boala care te macină de ani de zile", a subliniat Beckenbauer.

Ali, care suferă de Parkinson de mai mulţi ani, a fost celebrat la 70 de ani, sâmbătă, la Louisville, alături de soţia sa şi numeroşi invitaţi, între care se afla şi fostul antrenor Angelo Dundee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici