Messi a câştigat primul trofeu în SUA. Inter Miami s-a impus după o serie incredibilă de penalty-uri. David Beckham: "Este ca un film"

  • Lionel Messi a marcat un gol de senzaţie şi a câştigat primul său trofeu în fotbalul nord-american.
  • Inter Miami a învins la penalty-uri (10-9) pe Nashville, după ce finala s-a încheiat 1-1 după 90 de minute.
1839 afișări
Imaginea articolului Messi a câştigat primul trofeu în SUA. Inter Miami s-a impus după o serie incredibilă de penalty-uri. David Beckham: "Este ca un film"

Argentinianul câştigător al Cupei Mondiale a adus Miami în avantaj în minutul 24 cu o un şut la colţul scurt, dar Fafa Picault a egalat pentru Nashville în repriza a doua. Meciul a mers la loviturile de departajare, care s-au încheiat cu un duel între cei doi portari, iar şutul portarului Elliot Panicco a fost apărat de Drake Callender de la Miami.

Miami, aflată la al treilea sezon de existenţă, era pe ultimul loc în Major League Soccer atunci când Messi s-a alăturat echipei în urmă cu o lună, dar Messi, împreună cu spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, a transformat complet echipa, conducând-o la o serie de şapte meciuri fără înfrângere şi la câştigarea Cupei Ligii.

Coproprietarul David Beckham, care a creat clubul, a declarat că a fost uimit de modul în care fostul trio de la Barcelona a reuşit să aducă schimbarea atât de repede.

"Este ca un film, îi priveşti pe aceşti jucători jucând şi este, emoţional, totul în jocul lor este frumos", a spus el.

Messi, de şapte ori câştigător al Balonului de Aur, a marcat 10 goluri în şapte meciuri în tricoul lui Miami şi miercuri are şansa de a ajunge într-o nouă finală, când echipa va înfrunta Cincinnati în semifinala US Open Cup.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici