Messi neagă transferul la PSG sau Manchester City, vehiculat în presa sportivă

  • Leo Messi va aştepta sfârşitul sezonului pentru a lua o decizie referitoare la viitorul său, susţin jurnaliştii publicaţiei goal.com.
  • Contractul său cu Barcelona expiră în acestă vară.
486 afișări
Imaginea articolului Messi neagă transferul la PSG sau Manchester City, vehiculat în presa sportivă

Messi neagă transferul la PSG sau Manchester City, vehiculat în presa sportivă

Jurnaliştii de la Goal susţin că au aflat în exclusivitate că atacantul argentinian Leonardo Messi nu a contactat pe nimeni de la PSG, Manchester City sau orice alt club, pentru a discuta despre un eventual transfer, aşa cum susţin mai multe publicaţii de sport.

În ultima vreme au fost lansate mai multe zvonuri despre plecarea din vară a argentinianului de la Barcelona, pe fondul faptului că în această vară îi expiră înţelegerea cu gruparea catalană.

Orice discuţii despre un transfer la PSG sunt premature, deoarece Messi nu a avut contact cu clubul francez şi nu a vorbit cu niciun jucător şi nici cu noul manager Mauricio Pochettino, spun cei de la Goal.

De asemenea, nu a intrat în contact cu niciun reprezentant de la Manchester City - condus de fostul său antrenor de la Barca, Pep Guardiola, dar nici cu alţi potenţiali pretendenţi.

Messi e hotărât să aştepte până la sfârşitul sezonului pentru a decide ce va face cu privire la viitorul său şi dacă îşi va prelungi contractul cu Barcelona, ​​unde şi-a petrecut întreaga carieră fotbalistică.

Jurnalşiştii de la Goal spun că Messi s-a săturat de speculaţiile permanente din presă şi a spus că va anunţa personal la sfârşitul sezonului unde va juca începând din vară.

În prezent, argentinianul e liber să poarte discuţii cu cluburi din afara campionatului Spaniei, însă cu toate acestea, Messi a ales să nu o facă.

Amânarea deciziei sale poate fi dată şi alegerea unui nou preşedinte la Barcelona, ​​după demisia lui Josep Bartomeu, cu care Messi avea o relaţie tensionată.

Joan Laporta, Toni Freixa şi Victor Font sunt cei trei candidaţi. Goal susţine că a aflat că Messi nu i-a contactat pe niciunul dintre ei, intenţionând să rămână neutru la aceste alegeri şi că acestea nu i-au influenţat decizia de a anunţa doar la vară dacă rămâne sau nu la Barcelona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici