Messi s-a decis. A anunţat unde va juca sezonul viitor. Prima declaraţie a starului catalan

  • Messi a anunţat că va rămâne la Barcelona.
  • Starul argentinian a explicat de ce a vrut să plece de pe Camp Nou.
5074 afișări
Imaginea articolului Messi s-a decis. A anunţat unde va juca sezonul viitor. Prima declaraţie a starului catalan

Profimedia

După mai multe săptamâni în care i-a ţinut în suspans pe şefii şi pe fanii Barcelonei, Lionel Messi a anunţat că va rămâne pe Camp Nou.

Messi a explicat de ce a vrut să plece de la Barcelonă şi ce a spus familia când a auzit vestea.

”Când am comunicat soţiei şi copiilor mei că vreau să plec, a fost o dramă. Toată familia a început să plângă. Copiii mei nu voiau să plece din Barcelona, nici să schimbe şcolile la care învaţă.

Dar m-am uitat înainte. Vreau să câştig trofee, să joc în Champions League, să performez la cel mai înalt nivel. Poţi să câştigi sau să pierzi, pentru că e dificil la nivelul ăsta, dar trebuie să te lupţi. Măcar să te baţi şi să nu capotezi la Roma, Liverpool, Lisabona. Toate astea m-au făcut să mă gândesc la decizia de a pleca. Am crezut şi am fost sigur că sunt liber să plec, preşedintele a spus întotdeauna că la sfârşitul sezonului aş putea decide dacă rămân sau nu”, a declarat Messi pentru goal.com.

Messi a recunoscut că motivul pentru care rămâne pe Camp Nou este că nu a putut pleca gratis şi trebuia să fie plătită clauza de reziliera de 700 de milioane de euro. 

Pentru a putea pleca liber, Messi avea o singură soluţie: să dea în judecată clubul catalan. Dar nu a luat în calcul această variantă.
 
Nu aş merge niciodată în faţa instanţei împotriva Barcelonei, pentru că este clubul pe care îl iubesc, care mi-a dat totul de când am ajuns aici. Este clubul vieţii mele, mi-am făcut o viaţă aici. Barca mi-a dat totul şi eu am dat totul. Ştiu că nu mi-a trecut niciodată prin cap să duc clubul în instanţă,” a adăugat Messi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici