VIDEO  Messi şi-a cerut scuze după călătoria sa în Arabia Saudită

Argentinianul Lionel Messi şi-a cerut scuze vineri, printr-un video pe Instagram, după ce a călătorit în Arabia Saudită fără a avea acordul clubului Paris Saint-Germain.

990 afișări
Imaginea articolului Messi şi-a cerut scuze după călătoria sa în Arabia Saudită

Lionel Messi spune, în videoclipul postat pe Instagram, că a crezut că va avea o zi liberă după meciul cu Lorient şi de aceea a plecat în Arabia Saudită.

„Am crezut că vom avea o zi liberă după meci, ca de obicei. Aveam această excursie organizată şi nu am putut să o anulez. O anulasem deja înainte...”, spune Messi.

Argentinianul şi-a cerut scuze pentru gestul său.

„Îmi cer scuze coechipierilor mei şi accept ce vrea să facă clubul cu mine”, mai spune fotbalistul.

Câtigătorul Cupei Mondiale, Lionel Messi, a plecat, la începutul săptămânii, în Arabia Saudită, pentru a-şi onora un contract de sponsorizare pe care îl are cu Biroul Saudit de Turism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici