Messi valorează 260 de milioane de euro pentru cei de la Inter

  • Italenii îl cotează pe Messi la 260 de milioane de euro, sumă pe care sunt gata să o ofere Barcei
  • Gazzetta dello Sport scrie că cei de la Inter sunt hotărâţi să-l transfere pe argentinian
  • Leo Messi nu a semnat încă prelungirea contractului la Barcelona
2386 afișări
Imaginea articolului Messi valorează 260 de milioane de euro pentru cei de la Inter

Messi valorează 260 de milioane de euro pentru cei de la Inter

Messi nu a semnat încă un nou contract cu Barcelona şi ar putea pleca liber de contract în 2021. Inter îl vrea pe Messi mai devreme, anunţă Gazetta dello Sport.

Italienii sunt dispuşi să ofere 260 de milioane de euro pe superstarul argentinian. Dacă mutarea se va finaliza, Messi va deveni cel mai scump jucător din istorie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici