Mihaela Buzărnescu a pierdut în finala de la Praga. Jucătoarea de tenis debutează mâine în alt turneu, la Madrid, împotriva Mariei Şarapova

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 37 WTA) a fost învinsă, sâmbătă, în finala turneului de la Praga, de către Petra Kvitova, scorul final fiind 6-4, 2-6, 3-6. Calificată în finala turneului de la Praga după un meci dramatic şi încărcat de emoţii (4-6, 6-3, 7-5 împotriva Camilei Giorgi), Mihaela a înfruntat-o pe numărul 10 mondial, Petra Kvitova.

1271 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu a pierdut în finala de la Praga. Jucătoarea de tenis debutează mâine în alt turneu, la Madrid, împotriva Mariei Şarapova

Mihaela Buzărnescu a aflat în direct la TV că va juca la Madrid în faţa Şarapovei: "Voiam să dorm liniştită"

La câteva ore după ce s-a calificat în ultimul act, Buzărnescu a fost întrebată de meciul cu Maria Şarapova de la Madrid. Românca a aflat în direct la TV că va juca în compania rusoaicei.

"Nu cred! Nu trebuia să îmi spuneţi asta, nu ştiam cu cine joc (râde). Nu m-am gândit. O să mă gândesc mâine seară. Am mai jucat cu ea. Nu voiam să aflu acum, voiam să dorm liniştită. O să fie un meci ca oricare altul. Nu îmi fac griji acum", a spus Mihaela Buzărnescu, într-o intervenţie telefonică la postul Digi 24.

Mihaela Buzărnescu va fi, de luni, a doua jucătoare a României în clasamentul WTA, după ce le-a depăşit în clasament, pe rând pe Irina Begu şi pe Sorana Cîrstea.
 
Petra Kvitova a fost a doua pe lista capilor de serie, în urma conaţionalei Karolina Pliskova, însă aceasta s-a retras înaintea disputării primului meci, evitând astfel un duel direct cu sora sa geamănă. Jucătoarea din Cehia a făcut spectacol în semifinala cu Zhang Shuai: a reuşit 37 de lovituri câştigătoare - 22 într-un prim set lung, salvat de la 1-5 în tiebreak şi adjudecat cu 8-6, plus 15 într-un set doi cu doar şase game-uri, încheiat 6-0. Jucătoarea de tenis debutează mâine în alt turneu, la Madrid, împotriva Mariei Şarapova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici