Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hiroshima

Jucătoarea de tenis, Mihaela Buzărnescu (125 WTA) a învins-o, joi, pe Kurumi Nara (182 WTA), cu scorul de 7-6(1), 7-5, reuşind calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Hiroshima.

133 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hiroshima

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hiroshima

După un prim set încheiat cu 7-1 la tie-break şi un set secund la fel de echilibrat, Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală, după o oră şi cincizeci de minute de joc.

În sferturi, Buzărnescu o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Alison Van Uytvanck (63 WTA) şi Kirsten Flipkens (114 WTA).

Dacă va ajunge în semifinale, Buzărnescu o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Su-Wei Hsieh (29 WTA) şi Nao Hibino (146 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici