Mihaela Buzărnescu vrea despăgubiri materiale de la WTA: „Mă gândesc doar la dreptate”

Mihaela Buzărnescu este decisă să dea în judecată WTA. Jucătoarea aflată pe poziţia 110 în clasamentul de simplu precizează că ceea ce s-a întâmplat la turneul Rogers Cup, când s-a accidentat grav, nu este o simplă întâmplare şi speră ca lucrurile să nu se mai repete pe viitor.

387 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu vrea despăgubiri materiale de la WTA: „Mă gândesc doar la dreptate”

Mihaela Buzărnescu vrea despăgubiri materiale de la WTA: Mă gândesc doar la dreptate

Cu puţin timp înainte să alunece şi să se accidenteze, Mihaela Buzărnescu îi ceruse arbitrului de scaun să oprească meciul, presimţind ceea ce avea să se întâmple. Oficialul i-a spus că meciul poate să continue, iar la câteva punce de la moment a avut loc şi accidentarea.

”Mă gândesc doar la dreptate şi la faptul că mi-a fost dată peste cap cariera. Mă gândesc că în acel an puteam ajunge la Turneul Campioanelor. Noi, sportivii, trebuie să fim ajutaţi mai mult. Sper ca organizatorii să fie mai atenţi cu noi de acum înainte. E în joc cariera noastră, dar şi viaţa. Sper ca prin acest lucru să li se acorde sportivilor mai multă atenţie şi să nu mai păţească nimeni ce am păţit eu.

Acel moment a fost groaznic. Cel mai crunt al carierei mele. Ştiam că n-o să fie bine. Nu-mi venea să cred că i-am zis arbitrei că nu se poate juca şi aş dori să oprească meciul, iar după două puncte am alunecat şi mi-am rupt glezna!

Arbitra venise cu umbrela, iar eu stăteam, plângeam şi îmi curgea sânge. Nu ştia ce să îmi mai spună. Îmi zicea că îi părea rău. Dar mai contează că îţi pare rău după o asemenea tragedie?” , a declarat Mihaela Buzărnescu la Antena Stars.

Meciul a avut loc în turul 2 al turneului Rogers Cup, cu Elina Svitolina. Buzărnescu cere acum despăgubiri materiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici