Mihai Nistor, campion mondial Aiba Pro Boxing

Pugilistul Mihai Nistor l-a învins, marţi, într-o gală care a avut loc la Hamburg, pe germanul Erik Pfeifer, prin KO tehnic în repriza a noua, românul devenind campion mondial AIBA Pro Boxing, la categoria supergrea (+91 de kilograme).

482 afișări
Imaginea articolului Mihai Nistor, campion mondial Aiba Pro Boxing

Mihai Nistor, campion mondial Aiba Pro Boxing (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Erik Pfeifer, 28 de ani, era deţinătorul centurii la această categorie.

Pugilistul român va încasa şi un premiu de 45.000 de euro pentru succesul său de la Hamburg.

În vârstă de 25 de ani, Mihai Nistor a obţinut medalia de bronz la Campionatele Europene de la Smokov, din luna august. Sportivul antrenat de Relu Auraş este primul boxer român calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016.

AIBA Pro Boxing este divizia profesionistă a federaţiei internaţionale de box.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici