Ministerul Sportului a lansat o campanie de redenumire a cluburilor din subordine. Care este obiectivul

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat lansarea unei campanii de redenumire a cluburilor din subordinea MTS, astfel încât acestea să conţină în titulatură şi numele unei personalităţi din sport.

474 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sportului a lansat o campanie de redenumire a cluburilor din subordine. Care este obiectivul

Ministerul Sportului a lansat o campanie de redenumire a cluburilor din subordine

„Le-am solicitat cluburilor sportive din subordinea MTS să ia în considerare adăugarea în titulatură a numelui unei personalităţi marcante a lumii sportului din localitatea sau zona respectivă. Fie că este vorba de un campion olimpic sau mondial, indiferent de ramura sau disciplina sportivă în care a făcut performanţă. Ne dorim ca orice tânăr care trece pragului unui club sportiv să regăsească acolo un exemplu corect, care să-i insufle dorinţa de reuşită, să-i ofere un model de conduită şi să-l motiveze în practicarea sportului. Dar şi în raportarea la principiile unei vieţi sănătoare atât din punct de vedere fizic, cât şi moral”, a declarat Eduard Novak.

Acesta susţine că procesul de redenumire a cluburilor vine în susţinerea campaniei naţionale în sport, care vizează sprijinirea sportului de performanţă, dar şi dezvoltarea sportului de masă.

Obiectivele acestei campanii sunt, spune ministrul, creşterea numărului de practicanţi ai sportului, precum şi promovarea rolului educativ şi social al sportului.

„Campania de redenumire a cluburilor sportive din subordinea MTS este, de fapt, o campanie de promovare a valorilor naţionale din sport. România are destule exemple frumoase de oferit tinerei generaţii. Să nu ne ferim să o facem”, a mai spus ministrul Sportului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici