Mircea Lucescu anunţă vremuri grele la FCSB: O să vedeţi că, uşor-uşor, şi la Gigi încep dificultăţile

  • FCSB riscă să rateze cupele europene în sezonul următor. Echipa este pe locul 5 în Liga 1, dar va juca finala Cupei
  • Mircea Lucescu nu crede că un club din România poate fi ţinut de un singur om şi anunţă că Becali va avea probleme
  • FCSB n-a mai reuşit să câştige titlul în Liga 1 de 5 ani
3482 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu anunţă vremuri grele la FCSB: O să vedeţi că, uşor-uşor, şi la Gigi încep dificultăţile

Mircea Lucescu anunţă vremuri grele la FCSB: O să vedeţi că, uşor-uşor, şi la Gigi încep dificultăţile

Mircea Lucescu le dă veşti proaste fanilor de la FCSB. Fostul mare antrenor este convins că echipa va avea probleme financiare. Nu crede că Gigi Becali va mai putea susţine echipa pe cont propriu mult timp. Becali a schimbat 4 antrenori în ultimul an, însă echipa e departe de titlu.

”O echipă cu tradiţie nu poate să stea, uite-l pe Gigi Becali, nu poate să stea la posibilităţile financiare ale unui singur om. Este imposibil. Gigi a fost foarte bine dar o să vedeţi că, uşor-uşor, şi la Gigi încep dificultăţile”, a declarat Mircea Lucescu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici