Mircea Lucescu, cel mai bun antrenor din campionatul ucrainean

Tehnicianul Mircea Lucescu, câştigător al Cupei UEFA cu echipa Şahtior Doneţk, a fost ales cel mai bun antrenor al ediţiei 2008/2009 a campionatului Ucrainei, în urma unui sondaj de opinie la care au participat cluburile din prima ligă ucraineană, informează MIGnews.com.ua.

16 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, cel mai bun antrenor din campionatul ucrainean

Mircea Lucescu, cel mai bun antrenor din campionatul ucrainean (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată subliniază că Lucescu a obţinut titlul de cel mai bun antrenor deşi campionatul intern a fost câştigat de Dinamo Kiev.

Cel mai bun fotbalist al sezonului a fost desemnat Dario Srna, elevul lui Lucescu la Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici