Mircea Lucescu despre revenirea la Dinamo: Nimic nu este exclus

Antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu este exclus să se întoarcă la Dinamo, deşi intenţionează să-şi ducă la capăt mandatul la gruparea ucraineană, cu care are contract până la finalul sezonului 2008/2009.

40 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu despre revenirea la Dinamo: Nimic nu este exclus

Mircea Lucescu despre revenirea la Dinamo: Nimic nu este exclus

Mircea Lucescu a comentat astfel afirmaţiile preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, care a declarat, duminică, la Fanatik Show, că tehnicianul de la Şahtior are mai multe şanse de a reveni la Dinamo decât fiul său Răzvan, care a refuzat anul trecut oferta de a antrena formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Dacă vine Mircea Lucescu poate să fie pe bancă şi Mourinho, şi Rijkaard, toţi la un loc. Pleacă toţi şi vine Mircea Lucescu. Cele mai mari şanse la Mircea Lucescu sunt. Dacă ar fi între Răzvan Lucescu şi Mircea Lucescu, şanse mai mari am la Mircea Lucescu decât la Răzvan Lucescu", a spus Borcea.

"Care-i vina mea? Din punctul meu de vedere, nu e nicio problemă. Este părerea unui om care a crescut lângă Dinamo, cu ataşamentul faţă de Dinamo, a unui om care a ajutat foarte mult Dinamo, pentru că a adus înapoi la club toţi oamenii care au făcut ceva pentru Dinamo. Din punctul ăsta de vedere are o recunoştinţă extraordinară pentru oamenii care în copilăria lui l-au făcut să se simtă un suporter total al lui Dinamo. Am aflat declaraţia lui şi mi-a făcut plăcere. Înseamnă că prezenţa mea acolo se simte încă prin ceea ce am făcut eu acolo în trecut. E normal ca unul ca el să se gândească la posibilitatea unei întoarceri. Eu vreu să spun un singur lucru, nimic nu este exclus în viaţă, inclusiv posibilitatea de a reveni la Dinamo. E posibil şi asta", a declarat Lucescu.

Mircea Lucescu spune că poate pleca de la Şahtior doar în cazul unei înţelegeri cu patronul clubului, Rinat Ahmetov. "Eu deocamdată sunt antrenorul lui Şahtior şi încerc să îmi duc până la capăt mandatul. Eu mai am încă un an de contract, adică şi sezonul viitor sunt sub contract cu Şahtior. În contractul meu scrie foarte clar că eu nu pot să-mi dau demisia decât în urma unei înţelegeri cu patronul. Dacă lucrurile nu merg, cu siguranţă ne dăm mâna şi ne vedem de treburile noastre. Vom vedea ce se va întâmpla. Orice contract se poate încheia în orice moment, depinde numai de rezultate. Ideea e că nu pot spune acum ce voi face", a mai spus Lucescu. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici