Mircea Lucescu, în istoria Seriei A. Debutul lui Pirlo, în Top 10

  • Francesco Camarda a jucat sâmbătă la AC Milan, fiind cel mai tânăr debutant în Serie A.
  • Născut pe 10 martie 2008, el a disputat primul său meci în Serie A la 15 ani, 8 luni şi 15 zile.
  • Pe locul 10 în topul celor mai tineri fotbalişti din prima ligă a Italiei se află Andrea Pirlo, aruncat în luptă de Mircea Lucescu.
317 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, în istoria Seriei A. Debutul lui Pirlo, în Top 10

Antrenorul Stefano Pioli, de la AC Milan, l-a lansat în Serie A pe Francesco Camarda, un star de la Primavera (tineret). S-a întâmplat sâmbătă, la victoria cu 1-0, de pe teren propriu, în faţa Fiorentinei.

Camarda a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Seriei A. Născut pe 10 martie 2008, a jucat primul său meci pe prima scenă la 15 ani, 8 luni şi 15 zile.

În clubul tinerilor există şi un campion mondial. La 16 ani şi 2 zile, Pirlo a fost lansat în Serie A împotriva formaţiei Reggiana, meci pierdut cu 2-0.

El ocupă locul 10 în clasamentul celor mai tineri jucători debutanţi în Serie A, reiese din statistica celor de la Gazzetta dello Sport.

Era 21 mai 1995, iar Mircea Lucescu era antrenor la echipă, Brescia fiind deja retrogradată (cu doar 12 puncte strânse în campionat).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici