Mircea Lucescu: Nu cred că FC Braşov poate juca la anul în cupele europene

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a asistat, miercuri, la meciul pe care FC Braşov, formaţia fiului său, Răzvan, l-a câştigat cu 4-1, cu Dunărea Giurgiu, în Liga a II-a, şi a apreciat că braşovenii nu pot juca anul viitor în cupele europene.

23 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Nu cred că FC Braşov poate juca la anul în cupele europene

Mircea Lucescu: Nu cred că FC Braşov poate juca la anul în cupele europene (Imagine: Mediafax Foto)

"Am venit la Braşov special pentru acest meci. Voiam să îl văd pe Răzvan la lucru, dar din păcate am apucat să îl văd la FC Braşov doar pe final de campionat, cînd echipa e ceva mai relaxată. Oricum, sunt bucuros că Răzvan a reuşit să ducă din nou FC Braşov în prima ligă, dar totuşi nu cred că poate prinde cupele europene din primul an. I-am spus şi lui acest lucru, că toate trebuie făcute pas cu pas", a declarat Mircea Lucescu.

"Mai întâi trebuie să se umple stadionul la meciurile Braşovului, să se creeze atmosferă de meciuri importante, apoi, cu transferuri bune şi cu multă muncă, se va ajunge şi acolo unde vrea toată lumea. Deocamdată, e greu să facă acest salt imediat după promovare. Oricum, îi doresc mult succes lui Răzvan şi îmi doresc pentru el ca acest oraş care mie mi-a adus numai deziluzii, să îi aducă lui enorm de mult succes", a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a vorbit şi despre finala Ligii Campionilor dintre Manchester United şi Chelsea Londra: "La nivelul acesta totul e posibil. Chelsea se va apăra şi va practica un fotbal individual având în vedere valorile pe care le are. E foarte greu de spus cine va câştiga, dar un lucru este clar, faptul că Chelsea va avea de partea sa publicul, având în vedere că se joacă la Moscova şi toată lumea va ţine cu echipa lui Roman Abramovici, iar acesta este un lucru care trebuie luat în calcul. Publicul contează enorm", a comentat Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici