Mircea Sandu: Îl felicit pe Răzvan Lucescu pentru cum a alcătuit echipa

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă seară, la Sport.ro, că îl felicită pe selecţionerul Răzvan Lucescu pentru modul în care a alcătuit echipa României la partida cu Lituania, scor 1-0, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

13 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Îl felicit pe Răzvan Lucescu pentru cum a alcătuit echipa

Mircea Sandu şi Răzvan Lucescu (Imagine din arhivă; Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Răzvan are meritul lui cum a alcătuit echipa, bravo lui, îl felicit. Am câştigat trei puncte, noi suntem hotărâţi să câştigăm tot până la final, pentru a vedea dacă putem ajunge totuşi la baraj. E bine că ne gândim la calificare, dar oricum, să fim realişti, şansele sunt la fel de mici ca înainte de acest meci. Trebuie să câştigăm însă cât mai multe puncte pentru a rămâne în actuala urnă valorică. Am auzit că domnul Mititelu este nemulţumit că nu a jucat Costea. Să ne mai lase, dânsul să facă echipa la Craiova, aici să ne lase pe noi să ne facem treaba. Aşa a decis antrenorul, poate la meciul următor o să-i vină rândul şi lui Costea", a spus Sandu.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, la Marijampole, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Lituaniei, într-un meci contând pentru grupa a 7-a preliminară a Cupei Mondiale din 2010, la debutul noului selecţioner Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici