Mirela Lavric, medalie de AUR în finală la 800 de metri, la CE under 23, de la Tampere

Atleta Mirela Lavric a obţinut, vineri, medalia de aur în finala probei de 800 de metri, la Campionatele Europene under 23, de la Tampere (Finlanda), cu cea mai bună performanţă personală a sezonului.

225 afișări
Imaginea articolului Mirela Lavric, medalie de AUR  în finală la 800 de metri, la CE under 23, de la Tampere

Mirela Lavric, medalie de AUR în finală la 800 de metri, la CE under 23, de la Tampere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mirela Lavric a încheiat cursa cu timpul de 2:01.56 minute, pe primul loc, cu cea mai bună performanţă personală a sezonului. Pe podium au mai urcat Olha Lyakhova (Ucraina, 2:01.90 minute) şi Selina Buchel (Elveţia, 2:02.74).

În calificările de joi, Mirela Lavric a încheiat prima serie pe locul I, cu timpul de 2:02.69 minute, calificându-se direct în finală.

Tot joi, în finala probei de 10.000 de metri, atletul Nicolae Soare a cucerit medalia de argint, el încheind cursa cu timpul de 29:43.76 minute. Medalia de aur a revenit ibericului Gabriel Navarro, care a încheiat cu timpul de 29:42.22, cu doar 54 de sutimi mai bun decât reprezentantul României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici