Miroslav Klose ar putea reveni în naţionala Germaniei

Atacantul Miroslav Klose ar putea reveni în echipa naţională a Germaniei, de unde s-a retras anul trecut.

84 afișări
Imaginea articolului Miroslav Klose ar putea reveni în naţionala Germaniei

Miroslav Klose (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

"Am vorbit cu Joachim Low în urmă cu câteva săptămâni despre acest lucru. Deocamdată nu este de actualitate, dar nu trebuie să spui niciodată niciodată", a declarat Klose, citat de cotidianul Bild.

În vârstă de 37 de ani, Klose este cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, cu 16 reuşite. El şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Germaniei anul trecut, după câştigarea titlului mondial în faţa Braziliei.

Klose, născut în Polonia, a ales naţionala germană celei poloneze şi a debutat în 24 martie 2001, cu Albania. De atunci, el a strâns 137 de selecţii, marcând 71 de goluri. Numai Lothar Matthaus are mai multe selecţii ca el, 150.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici