Mister Asia. Dan Petrescu o califică pe Jeonbuk în optimile Ligii Campionilor Asiei

Dan Petrescu a reuşit miercuri să obţină calificarea cu formaţia sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei la fotbal masculin. Coreenii i-au învins pe thailandezii de la Bangkok United cu scorul de 3-2, pe teren propriu, în ultima etapă din Grupa F.

422 afișări
Imaginea articolului Mister Asia. Dan Petrescu o califică pe Jeonbuk în optimile Ligii Campionilor Asiei

Mister Asia. Dan Petrescu o califică pe Jeonbuk în optimile Ligii Campionilor Asiei

Bangkok United a deschis devreme scorul prin Jarunongkran (0-1, min. 4), Jeonbuk restabilind egalitatea înainte de pauză, prin Seon-Min Moon (1-1, min. 42).

Dan Ptrescu a fost apoi salvat de dubla lui Dong-Jun Leea, care a marcat în interval de două minute (min. 76 şi 78), pentru 3-1.

Oaspeţii au stabilit scorul final prin golul reuşit de Rungrath Poomchantuek (3-2, min. 85).

Bangkok United, care avea asigurată câştigarea grupei şi calificarea în optimi, a terminat pe prima poziţie, cu 13 puncte, flancată pe locul doi de Jeonbuk, cu 12 puncte. Lion City, cu 6 puncte, şi Kitchee, cu 4 puncte, au încheiat pe 3 şi 4.

În optimile de finală, pe lângă câştigătoarele grupelor, s-au calificat şi cele mai bune trei echipe de pe locurile secunde din fiecare grupă.

Jeonbuk s-a clasat a doua în acest clasament, în condiţiile în care aveau nevoie de un singur punct.

Tragerea la sorţi pentru optimi are loc pe 28 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici