Monica Niculescu şi Andreea Mitu au fost eliminate de la Wimbledon, în proba de dublu

  • Perechea alcătuită din sportivele Monica Niculescu şi Andreea Mitu a părăsit turneul de tenis de la Wimbledon.
  • Perechea a fost învinsă în proba de dublu feminin de cuplul americano-australian Caroline Dolehide/ Storm Sanders, în turul doi al competiţiei.
115 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Andreea Mitu au fost eliminate de la Wimbledon, în proba de dublu

Monica Niculescu şi Andreea Mitu au fost eliminate de la Wimbledon, în proba de dublu

Dolehide şi Sanders s-au impus în două seturi, cu 6-2, 6-3, la capătul unei partide ce a durat o oră şi 7 minute.

După ce au pierdut categoric primul set, Niculescu şi Mitu ar fi putut să revină în actul secund, când au făcut un break şi s-au desprins la 3-2. Din păcate a fost ultimul game câştigat de romance, ele pierzîndu-le pe următoarele 4 şi inclusiv meciul.

Pentru prezenţa în turul doi la Wimbledon, Niculescu şi Mitu vor fi recompensate cu 22.230 euro şi 130 puncte WTA în clasamentul probei de dublu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici