Mourinho a semnat un precontract cu AC Milan (presă)

Agenţia Calciomercato scrie, citând publicaţia L'Equipe, că tehnicianul portughez Jose Mourinho a semnat un precontract cu AC Milan, unde îl va înlocui pe italianul Carlo Ancelotti.

1 afișare
Imaginea articolului Mourinho a semnat un precontract cu AC Milan (presă)

Mourinho a semnat un precontract cu AC Milan (presă)

Mourinho ar fi semnat un precontract cu AC Milan pentru sezonul 2008/2009.

Jose Mourinho, care a demisionat în septembrie de la Chelsea Londra, ar urma să-l înlocuiască pe Carlo Ancelotti, care va pleca la FC Barcelona în locul lui Frank Rijkaard.

De asemenea, potrivit presei internaţionale la AC Milan ar mai urma să sosească Didier Drogba (Chelsea), Gianluca Zambrotta (FC Barcelona) dar şi să revină Andrei Şevcenko (Chelsea).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici