Mourinho ar putea prelua PSG din sezonul viitor

Tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, ar putea prelua formaţia Paris Saint-Germain din sezonul viitor, scrie, duminică, publicaţia Daily Express.

Urmărește
117 afișări
Imaginea articolului Mourinho ar putea prelua PSG din sezonul viitor

Mourinho ar putea prelua PSG din sezonul viitor (Imagine: Hepta/Mediafax)

Potrivit sursei citate, conducătorii grupării pariziene vor să-l aducă pe Mourinho în încercarea de a câştiga Liga Campionilor.

Jose Mourinho are contract cu gruparea londoneză până în 2019, însă se confruntă cu mai multe probleme în acest început de sezon, el fiind implicat şi într-un incident cu medicul Eva Carneiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici