Muller: Sunt mândru de jucătoare, dar e posibil să fi fost ultimul meu meci pe bancă

Antrenorul echipei de handbal feminin Rulmentul Braşov, Herbert Muller, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevelor sale în meciul cu Oltchim, pierdut cu scorul de 25-31, şi a admis că această partidă ar putea fi ultima pentru el pe banca tehnică.

20 afișări
Imaginea articolului Muller: Sunt mândru de jucătoare, dar e posibil să fi fost ultimul meu meci pe bancă

Muller: Sunt mândru de jucătoare, dar e posibil să fi fost ultimul meu meci pe bancă (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"Sunt mândru de aceste fete. Eu zic că ne-am descurcat bine, mai ales în prima repriză, atunci când am condus şi la trei goluri diferenţă. Fetele au respectat indicaţiile tehnice şi s-au luptat pentru fiecare minge", a spus Muller.

Tehnicianul vicecampioanei en-titre nu ştie care va fi viitorul formaţiei din Braşov care se confruntă cu grave probleme financiare: "Eu pot vorbi numai în ceea ce priveşte pregătirea sau jocul echipei. Despre problemele administrative nu mă pot pronunţa. Noi nu avem un obiectiv precis în acest sezon, dar vrem să jucăm un handbal de calitate. În meciul cu Oltchim am evoluat fără o primă promisă, aşa cum s-a întâmplat şi în celelalte meciuri. Este posibil ca acesta să fie ultimul meu meci pe banca tehnică a Rulmentului, dar vă repet, nu depinde de mine. În orice caz, vă spun sincer, nu a trebuit să le conving pe fete să facă deplasarea la Vâlcea, singure au decis să joace acest meci. Eu cred că au făcut bine".

La rândul său, jucătoarea Nicoleta Gâscă a declarat, la finalul derbiului de la Vâlcea, că nu regretă că derbiul Ligii Naţionale s-a jucat în teren: "Nu ne-a convins nimeni să facem deplasarea. Am vorbit între noi şi aşa am crezut că este mai bine, să venim. Până una-alta cred că este o onoare să joci împotriva Oltchimului. Eu cred că nu ne-am făcut de ruşine şi am onorat derbiul. Era normal să obosim în repriza a doua, noi suntem 14 cu toate, nu avem un lot numeros şi valoros ca formaţia de la Vâlcea". "

Nicoleta Gâscă speră ca Rulmentul să nu se destrame după ce alte patru jucătoare şi-au depus memorii pentru a deveni libere de contract: "Speranţa moare ultima. Noi mergem până la capăt şi ne vom bate în fiecare meci pe care îl vom juca. Ce va fi însă, noi nu ştim".

De cealaltă parte, antrenorul Oltchimului, Radu Voina, s-a declarat nemulţumit de evoluţia elevelor sale în derbiul cu Rulmentul.

"Astăzi am jucat exact cum nu trebuia să o facem. Au fost prea multe greşeli, prea multe individualităţi. La începutul partidei le-am spus fetelor să se respecte pe ele şi să respecte şi adversarul. Din păcate ele mai mult au respectat adversarul. Pe undeva este bine că a venit această partidă pentru că o putem analiza în vederea debutului în Liga Campionilor, sâmbătă pe terenul formaţiei Itxako Estella. Dacă vrem să ne impunem nu trebuie să jucăm aşa. Una peste alta am jucat slab, dar am câştigat la şase goluri diferenţă în faţa formaţiei de pe locul secund al clasamentului ceea ce spune multe despre valoarea campionatului feminin din România", a spus Voina.

Echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 31-25 (15-13), formaţia Rulmentul Braşov, într-un meci jucat în devans la etapa a V-a a Ligii Naţionale.

Partida a fost în pericol să nu se dispute, după ce, cu o zi înainte de meci, braşovencele au anunţat că refuză să facă deplasarea din cauza restanţelor pe care clubul le are faţă de ele. Handbalistele au decis totuşi miercuri să se deplaseze la Vâlcea, după ce le-a fost plătit un salariu restant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici