Mutu, comparat cu Harry Potter de presă

Atacantul Adrian Mutu, autorul golului victoriei echipei Fiorentina, duminică, la meciul cu Chievo Verona, scor 2-1, a fost comparat pentru această reuşită de Datasport cu personajul Harry Potter, însă a fost acuzat de adversari că a comis fault înainte de a înscrie.

16 afișări
Imaginea articolului Mutu, comparat cu Harry Potter de presă

Mutu, comparat cu Harry Potter de presă

Mutu a marcat, duminică, al 12-lea său gol în actuala ediţie a campionatului Italiei, în urma unei faze la care a fost acuzat că a comis fault asupra lui Mandelli. "Mutu a comis fault. L-au văzut toţi şi arbitrul era acolo. A fost o intrare de kung fu. Faultul a fost clar", a declarat după meci antrenorul formaţiei Chievo, Domenico di Carlo.

Agenţia Datasport l-a notat cu 6 pe fotbalistul român, pe care l-a comparat cu personajul Harry Potter datorită golului reuşit în minutul 90+4. Sursa citată a caracterizat golul lui Mutu drept "lovitura magică, ce a făcut ko echipa Chievo şi i-a dăruit trei puncte de aur lui Prandelli".

"Mutu, specialistul în reveniri", a titrat La Reppublica în ediţia electronică. "Gilardino şi Mutu, împreună, au înscris deja 26 de goluri", menţionează jurnalul italian.

Adrian Mutu a declarat că Fiorentina trebuie să îşi îmbunătăţească jocul, deoarece cu evoluţii precum cea din acest week-end nu poate ajunge departe. "Este o victorie foarte importantă, dar trebuie să ne îmbunătăţim jocul pentru că evoluând astfel nu vom ajunge prea departe. Trebuie să devenim mai buni mai ales în apărare. Astăzi am fost obosiţi după meciul cu Ajax, suntem şi sub presiunea faptului că trebuie să ne păstrăm locul patru în clasament. Fiorentina este o echipă care poate foarte bine să îşi menţină această poziţie", a spus Mutu.

Tehnicianul Cesare Prandelli s-a declarat de acord cu afirmaţiile românului: "A spus că nu vom ajunge nicăieri jucând astfel? Sunt de acord".

Atacantul Adrian Mutu a marcat golul victoriei echipei Fiorentina în meciul cu formaţia Chievo Verona, scor 2-1, disputat, duminică, în etapa a XXV-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici