Mutu, dispus să-şi prelungească înţelegerea cu AC Fiorentina cu încă doi ani

Atacantul român Adrian Mutu ar fi dispus să-şi prelungească pentru încă două sezoane înţelegerea cu AC Fiorentina, care expiră în vara anului 2012, până aproape de finalul carierei sale de fotbalist, notează cotidianul La Repubblica, citat de violanews.com.

11 afișări
Imaginea articolului Mutu, dispus să-şi prelungească înţelegerea cu AC Fiorentina cu încă doi ani

Mutu, dispus să-şi prelungească înţelegerea cu AC Fiorentina cu încă doi ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, alături de jucătorul român, în vârstă de 30 de ani, este gata să parafeze o nouă înţelegere cu gruparea din Florenţa şi portarul francez Sebastian Frey.

"Mutu şi Frey sunt gata să-şi prelungească acordul, iar antrenorul Prandelli şi directorul sportiv Corvino sunt de asemenea două dintre priorităţile lui Della Valle. Viitorul Fiorentinei poate fi reprezentat de acestea sau poate chiar depinde de ele. Acest proiect se află pe placul tuturor. «Mi-ar plăcea să îmi termin cariera la Florenţa, dar asta nu depinde de mine, ci de club» a spus Mutu. Contractul jucătorului român expiră în 2012, cu o prelungire cu încă doi ani şi jocurile sunt făcute", notează sursa citată.

Mutu este indisponibil de la începutul lunii noiembrie, iar potrivit cotidianului italian ar putea fi sută la sută apt de joc după perioada de pauză de iarnă: "În prezent, Mutu este bine, şi-a reluat pregătirea, iar la meciul cu AC Milan (n.r. - din 19 decembrie) s-ar putea afla pe banca de rezervă, dar adevărata sa revenire va fi după pauză, în ianuarie. Adrian nu vrea să-şi asume riscuri şi, mai presus de toate, nu mai vrea să plece. Pentru asta se antrenează ca un nebun, iar, la reluarea campionatului, Prandelli poate conta din nou pe el".

Atacantul român al formaţiei Fiorentina a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept. Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul câştigat de Fiorentina, scor 5-2, în compania formaţiei Debrecen, la 4 noiembrie, în etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici