Mutu mai vrea un copil

Internaţionalul român Adrian Mutu a declarat că îşi doreşte să câştige cu echipa sa de club, Fiorentina, să facă lucruri frumoase cu naţionala României, să devină tată pentru a patra oară şi să se încheie cu bine povestea cu amenda legată de gruparea Chelsea,
.

12 afișări
Imaginea articolului Mutu mai vrea un copil

Mutu mai vrea un copil (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să câştig cu Fiorentina, să fac lucruri frumoase cu echipa României, al patrulea copil, care este deja în plan, şi să se termine cu bine povestea amenzii legate de Chelsea", a spus Mutu într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Adrian Mutu a precizat că îşi va prelungi contractul cu Fiorentina, valabil până la finalul anului 2012. "Se va întâmpla acest lucru. (...) La Florenţa sunt cu adevărat bine, mai bine ca oricând. Cu familia, colegii, prietenii, oamenii, fanii... Încep să mă simt pentru prima dată acasă şi pentru prima dată mă aflu de trei ani într-un oraş. Mă simt respectat, dorit, parte integrantă. În orice situaţie, şi pe teren şi în afara terenului. Dorinţa mea este clară: să-mi închei cariera aici", a explicat Mutu.

El a amintit şi de perioada când a fost concediat de Chelsea, fiind depistat pozitiv cu cocaină. "Am ajuns la fund, am văzut infernul, dar am scăpat. Există persoane care nu au o a doua şansă. Eu am avut-o şi am profitat", a spus fotbalistul român.

Mutu a făcut un bilanţ al activităţii sale la Fiorentina sub conducerea tehnică a lui Cesare Prandelli: "Eu şi Prandelli avem 115 meciuri, în care am înscris 80 de goluri şi am pasat decisiv de aproximativ 40 de ori".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici