Mutu: Obiectivul nostru în meciul cu Italia este victoria

Atacantul Adrian Mutu a declarat, vineri, pe blogul site-ului personal, că obiectivul echipei României în partida cu Italia, programată la ora 19.00, în etapa a doua a grupei C de la Euro-2008, este victoria, pe care "tricolorii" o pot obţine printr-o dispunere tactică potrivită.

7 afișări
Imaginea articolului Mutu: Obiectivul nostru în meciul cu Italia este victoria

Mutu: Obiectivul nostru în meciul cu Italia este victoria (Imagine: Mediafax Foto)

"Obiectiv victoria! Astăzi ne va ieşi în cale reprezentativa Italiei, ţară care pentru mine reprezintă o a doua casă. Acolo m-am format ca jucător şi am învăţat ce înseamnă fotbalul adevărat. Tocmai de aceea spun că va fi un meci dificil împotriva unei echipe care se agaţă de orice pentru a-şi îndeplini scopul. Nu degeaba e campioană mondială!", a arătat Mutu.

Atacantul român s-a arătat optimist înaintea meciului: "Trebuie să considerăm că înfrangerea italienilor în meciul cu Olanda a fost un simplu accident şi să ne concentrăm doar pe jocul nostru. Având o aşezare tactică potrivită şi susţinerea unui public fantastic ca în partida cu Franţa, sunt sigur nu doar că nu vom pierde, ci că vom învinge Italia!".

În primul meci din grupa C de la Euro România a remizat cu Franţa, scor 0-0. Partida Italia - România se joacă astăzi, de la ora 19.00, pe stadionul Letzigrund din Zurich. În ultimul meci al grupei C, "tricolorii" vor întâlni Olanda, marţi, 17 iunie, de la ora 21.45, la Berna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici