Mutu vrea să joace la Cupa Mondială

Atacantul formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, că îşi doreşte să ajungă cu echipa naţională a României la turneul final al Cupei Mondiale din 2010, din Africa de Sud, informează site-ul fiorentina.it.

17 afișări
Imaginea articolului Mutu vrea să joace la Cupa Mondială

Mutu vrea să joace la Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am obiective îndrăzneţe pentru 2009. În primul rând vreau să mă întorc la naţională şi să ajut la calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud. Trebuie să învingem Serbia şi Austria, iar apoi Lituania", a spus Mutu.

Internaţionalul român a afirmat că vrea ca la finalul sezonului din Italia, Fiorentina să ocupe o poziţie care să îi permită să joace în Liga Campionilor. "Cu Fiorentina vreau să continuăm drumul bun şi să încheiem sezonul pe un loc de Liga Campionilor. Nu am o reţetă a succesului, la Bologna am fost inspirat şi am înscris două goluri. Păcat că nu l-am reuşit şi pe al treilea. La finalul partidei toţi m-au felicitat, în special antrenorul Cesare Prandelli. După meci a fost o atmosferă extraordinară", a precizat Mutu.

Adrian Mutu a menţionat că se simte bine după accidentarea suferită la cot: "În acest moment mă simt bine, cotul nu mi-a creat probleme în meciul cu Bologna. Sunt extrem de fericit şi sper că seria neagră a accidentărilor mele se va încheia aici".

Atacantul Adrian Mutu, revenit pe teren după o pauză de trei săptămâni, a marcat două din golurile formaţiei Fiorentina în meciul câştigat, luni, în deplasare, în faţa formaţiei Bologna, scor 3-1, în etapa a XXII-a a campionatului Italiei. Mutu a ajuns astfel la 101 goluri pentru formaţii italiene.

Jucătorul român, care a fost titular fiind înlocuit în minutul 89, a marcat în minutul 6 şi 16. Celălalt gol a fost înscris de Giladrino '90+2. Pentru Bologna a înscris Mingazzini '52.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici