Nadal, Ferrer, Lopez şi Verdasco, în echipa Spaniei pentru finala Cupei Davis cu Argentina

Rafael Nadal, David Ferrer, Feliciano Lopez şi Fernando Verdasco formează echipa Spaniei pentru finala Cupei Davis cu Argentina, din 2-4 decembrie, la Sevilla, a anunţat marţi căpitanul spaniol Albert Costa.

61 afișări
Imaginea articolului Nadal, Ferrer, Lopez şi Verdasco, în echipa Spaniei pentru finala Cupei Davis cu Argentina

Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa Argentinei, condusă de căpitanul Tito Vazquez, este formată din Juan Martin Del Potro, David Nalbandian, Juan Monaco şi Juan Ignacio Chela.

Pe teren propriu, Spania are 20 de victorii consecutive şi nu a mai pierdut de 11 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici