Nadal s-a distrat cu Kubler şi este în „sferturi” la Brisbane

Starul spaniol a trecut în două seturi de un jucător local.

77 afișări
Imaginea articolului Nadal s-a distrat cu Kubler şi este în „sferturi” la Brisbane

Nadal s-a distrat cu Kubler şi este în „sferturi” la Brisbane

Rafa Nadal (37 de ani, 672 ATP) îşi continuă călătoria la turneul ATP 250 de la Brisbane.

Starul spaniol a reuşit a doua victorie în Australia, la competiţia care prremerge Austrialian Open, primul turneu major al anului.

El l-a învins în două seturi pe australianul Jason Kubler (30 de ani, 102 ATP), cu scorul de 6-2, 6-1, ajungând în sferturile de finală.

În această fază a competiţiei, ibericul îl va înfrunta pe Jordan Thompson (29 de ani, 55 ATP), care a avut liber, beneficiind de abandonul francezului Ugo Humbert.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici