Naomi Osaka, victimă a remarcilor rasiste. Doi comici japonezi şi-au cerut scuze

Doi comediaţi japonezi şi echipa lor de management şi-au cerut iertare faţă de Naomi Osaka (4 WTA), după ce au făcut mai multe remarci rasiste în timpul unui eveniment petrecut în weekend.

1344 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka, victimă a remarcilor rasiste. Doi comici japonezi şi-au cerut scuze

Naomi Osaka, victimă a remarcilor rasiste. Doi comici japonezi şi-au cerut scuze

Potrivit Fox News, membrii grupului de comedie A Masso au spus despre Naomi Osaka faptul că jucătoarea ”are nevoie de mult decolorant” şi că ”este foarte arsă de soare”. Cei doi comedianţi au făcut aceste remarci în aceeaşi zi în care Naomi Osaka, născută din tată haitian şi mamă japoneză, a câştigat turneul de la Osaka.

”Deşi ar fi trebuit să ne gândim înainte, am făcut remarci care au rănit mai mulţi oameni, ceva ce nu vom mai face niciodată. Ne cerem sincer iertare pentru că am făcut acea persoană să se simtă inconfortabil şi, de asemenea, faţă de toţi legaţi de acest eveniment. De asemenea, ne cerem iertare pentru că am cauzat probleme”, au spus cei doi comedianţi, pe site-ul companiei de management care îi reprezintă.

Taguri:
naomi osaka,
a masso,
wta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici