Napoli, dezamăgit de abitraj la meciul cu FC Vaslui

Tehnicianul echipei CS Turnu Severin, Nicolo Napoli, a declarat luni seară, după meciul cu FC Vaslui, pierdut cu scorul de 1-2, că este dezamăgit de arbitraj, precizând că elevii săi au făcut un joc foarte bun în faţa vasluienilor.

4 afișări

"E de arbitraj dezamăgirea. Astăzi băieţii au făcut un meci foarte bun, am meritat un punct. De ce am fost trimis afară? Nu am voie să protestez deloc? (...) Nu se poate", a spus Napoli.

El a menţionat că este supărat din cauza arbitrajului, la revenirea sa în fotbalul românesc, dar şi foarte fericit pentru prestaţia echipei sale.

Formaţia FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa CS Turnu Severin, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I, golul victoriei moldovenilor fiind înscris în minutul 90+2. Pentru FC Vaslui au marcat Niculae '76 şi N'Doye '90+2, în timp ce pentru CS Turnu Severin a înscris Moutinho '89.

În ultimele secunde ale meciului, antrenorul Nicolo Napoli a fost trimis în tribune pentru proteste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici