Napoli: Până duminică voi semna cu o echipă

Tehnicianul italian Nicolo Napoli, care a antrenat până în sezonul trecut formaţia Universitatea Craiova, a declarat, vineri, că nu a semnat încă cu nicio echipă din România, dar există oferte pentru el şi se va decide asupra uneia în următoarele două zile.

16 afișări
Imaginea articolului Napoli: Până duminică voi semna cu o echipă

Napoli: Până duminică voi semna cu o echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am semnat cu nicio echipă din România. Sunt în discuţii şi cu Universitatea Cluj, dar şi cu alte echipe din România, aşa cum am fost cu Dinamo, Timişoara, Iaşi, Rapid, Braşov. Până duminică, atât cât mai stau în România, voi da un răspuns uneia din ofertele cu care am discutat şi discut în continuare. Până acum nu am semnat cu nimeni", a spus Napoli.

Nicolo Napoli a sosit vineri dimineaţă în România, din Italia, şi se află în Bucureşti alături de fostul său secund de la Universitatea Craiova, Ionel Gane.

Tehnicianul italian a pregătit formaţia Universitatea Craiova din 2007 până aproape de sfârşitul sezonului 2008/2009 când a fost demis în etapa a XXXI-a a Ligii I, după rezultatul de egalitate de pe teren propriu în compania formaţiei Gloria Buzău, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici