Naţionala de fotbal a Braziliei este din nou campioană olimpică la masculin

  • Reprezentativa masculină de fotbal s-a impus în finala olimpică a competiţiei, învingând Spania cu 2-1, după 2 reprize de prelungiri.
  • După 90 de minute de joc, scorul a fost 0-0.
  • Brazilia a ratat o lovitură de pedeapsă în prima repriză, prin Richarlison, care este golgheterul competiţiei.
288 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal a Braziliei este din nou campioană olimpică la masculin

Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculin

Prima repriză i-a avut în prim plan, în debut, pe spanioli, care au ratat prin Dani Olmo o mare ocazie de a deschide scorul.

În minutul 37, Brazilia a primit o lovitură de pedeapsă, după consultarea sistemului VAR, de către arbitrul partidei, Chris Beath. A executat Richarlison, însă mult peste poartă.

În al doilea minut suplimentar al primei reprize, Brazilia a deschis scorul prin Matheus Cunha, care a primit o pasă perfectă de la Dani Alves.

Spania a replicat după pauză, egalând în minutul 64. Carlos Soler a trimis o centrare precisă lobată în interiorul careului, unde Mikel Oyarzabal a preluat şi a marcat cu un şut imparabil.

În ultimele 5 minute de joc, Oscar Gyl şi Bryan Gil au nimerit bara transversală a porţii braziliene, cu şuturi de la distanţă.

A rămas 1-1 şi s-a trecut la jucarea a două reprize de prelungiri.

În minutul 108, Brazilia a marcat pentru 2-1. După un corner executat de spanioli, sud-americanii au plecat pe contraatac, mingea a ajuns la Malcom, care l-a executat din apropiere pe Simon.

S-a încheiat 2-1 pentru Brazilia, care câştigă a doua oară consecutiv medaliile de aur la Jocurile Olimpice, după ce se impuse-se şi la Rio de Janeiro 2016.

Titlul de golgheter al turneului i-a revenit lui Richarlison, cu 5 reuşite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici