Naţionala de futsal a României pregăteşte ultimele meciuri din campania de calificare la Euro 2022

Naţionala de futsal a României se pregăteşte la Timişoara pentru finalul campaniei de calificare la Euro 2022. România va juca vineri cu Serbia, iar în 14 aprilie va întâlni Macedonia de Nord.

66 afișări
Imaginea articolului Naţionala de futsal a României pregăteşte ultimele meciuri din campania de calificare la Euro 2022

Naţionala de futsal a României pregăteşte ultimele meciuri din campania de calificare la Euro 2022

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal, naţionala de futsal a României a demarat în weekend pregătirile pentru meciurile cu Serbia şi Macedonia de Nord, ultimele confruntări din grupa de calificare la turneul final al Campionatului European de anul viitor din Olanda.

Selecţionerul Robert Lupu a convocat pentru această acţiune 14 jucători:

Portari: Petrişor Toniţă (Autobergamo Deva), Andrei Grigoraş (FK Odorheiu Secuiesc)

Jucători de câmp: Cristian Matei, Adrian Pânzaru (Imperial WET Miercurea Ciuc), Szocs Laszlo (Autobergamo Deva), Andrei Crăciun, Octavian Cireş (CS United Galaţi), Manya Szabolcs (Kecskemet), Kedei Barna (FK Odorheiu Secuiesc), Paulo Ferreira (Recreativo Candoso), Savio Valadares (Kairat Almatî), Ique Ribeiro (KS Construct), Felipe Oliveira (Jaen), Valentin Ilaş (Informatica Timişoara).

La intrarea în cantonament, jucătorii au efectuat testele pentru COVID-19, toate fiind negative.

„Vom repeta testele miercuri, 7 aprilie, teste valabile inclusiv pentru primul meci, cel cu Serbia. Să sperăm cu nu vor fi probleme. Pe 8 aprilie se pleacă spre Vršac, locul disputei cu Serbia. La ora 19.00, ora jocului, este programat anrenamentul oficial, iar a doua zi meciul. Delegaţia României va reveni la Timişoara a doua zi şi va continua pregătirile pentru ultimul meci, cel cu Macedonia de Nord. Atmosfera e foarte bună. Sperăm din tot sufletul să învingem în aceste două meciuri şi să încheiem grupa pe locul secund”, a spus Daniel Petcu, team-managerul echipei naţionale de futsal a României, citat de frf.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici