Naţionalele de fotbal masculin ale Braziliei şi Angliei vor juca un meci amical în 2024

Brazilia va juca împotriva Angliei într-un meci amical internaţional în martie 2024, a anunţat luni Confederaţia braziliană de fotbal (CBF), în timp ce Anglia va înfrunta şi Belgia în aceeaşi fereastră internaţională.

63 afișări
Imaginea articolului Naţionalele de fotbal masculin ale Braziliei şi Angliei vor juca un meci amical în 2024

Meciul cu Brazilia se va disputa pe 23 martie pe stadionul Wembley, fiind primul meci dintre cele două formaţii de la remiza încheiată 0-0, în 2017. Brazilia a confirmat anterior un meci împotriva Spaniei pe Bernabeu, tot pentru luna martie a anului viitor.

Federaţia engleză de fotbal a confirmat, de asemenea, meciul cu Brazilia şi a anunţat un alt meci internaţional amical cu Belgia, pe Wembley, la 26 martie.

"Obiectivul este întotdeauna de a organiza meciuri ale naţionalei braziliene împotriva unor echipe mari, în special echipe campioane mondiale, pentru a avea confruntări tehnice de nivel înalt, care să permită şi o evaluare a performanţelor naţionalei braziliene în teste de acest gen", a declarat preşedintele CBF, Ednaldo Rodrigues.

"În meciurile cu Anglia şi Spania de anul viitor, vom avea două mari clasice ale fotbalului mondial şi, cu siguranţă, două mari spectacole".

Brazilia se află pe locul trei în clasamentul CONMEBOL pentru calificarea la Cupa Mondială din 2026, după ce a pierdut cel mai recent meci de calificare cu 2-0 în deplasare în faţa Uruguayului.

Anglia şi Belgia şi-au asigurat deja calificarea la Euro 2024.

"Mă bucur că avem două meciuri puternice în martie, în timp ce ne pregătim pentru finala Euro", a declarat selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, citat de Reuters.

"Este important să profităm de fiecare ocazie pentru a ne testa împotriva unor adversari de top".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici