Neil Lennon nu va mai fi antrenorul echipei Celtic Glasgow

Tehnicianul Neil Lennon nu va mai fi antrenorul principal al echipei Celtic Glasgow, după patru ani petrecuţi la formaţia scoţiană şi trei titluri câştigate, a anunţat, joi, agentul său.

58 afișări
Imaginea articolului Neil Lennon nu va mai fi antrenorul echipei Celtic Glasgow

Neil Lennon (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Patru ani pe banca lui Celtic Glasgow este o perioadă bună. Neil Lennon nu va mai pregăti campioana Scoţiei", a spus Martin Reilly, agentul tehnicianului.

Neil Lennon, în vârstă de 42 de ani, fost internaţional nord-irlandez, a fost căpitanul echipei Celtic Glasgow, iar ca antrenor principal a fost numit în martie 2010, în locul lui Tony Mowbray.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici