Nemanja Vidici, de la Manchester United, va lipsi două luni de pe teren

Fundaşul sârb al echipei Manchester United, Nemanja Vidici, va lipsi două luni de pe teren din cauza unei accidentări la genunchi, a anunţat, marţi, clubul englez.

86 afișări
Imaginea articolului Nemanja Vidici, de la Manchester United, va lipsi două luni de pe teren

Nemanja Vidici (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nemanja Vidici a fost operat la meniscul genunchiului drept şi va lipsi de pe teren aproximativ două luni", se arată în comunicatul clubului Manchester United.

În decembrie 2011, căpitanul lui Manchester United a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchi într-un meci cu FC Basel, din grupele Ligii Campionilor. Vidici, în vârstă de 30 de ani, a fost operat şi a revenit pe gazon în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici